Koti Lukijalle

Lukijalle

Havaitsimme etteivät ihmiset kykene vastaanottamaan informaatiotulvaa, jota nykymediat suoltavat. Siksi perustimme Noinkohan median ensimmäistä kertaa jo vuonna 2018. Halusimme tehdä jotain uutta, jotain missä asiat esitetään niin etteivät ne kuormita turhaa lukijaa. Noinkohan media poikkeaa siis kaikista muista medioista jo pelkästään ratkaisua korostavan näkökulmansa vuoksi.

Nyt tarve uudenlaiselle medialle on entistäkin suurempi. Siksi aloitimme toimintamme uudelleen. Emme halua olla valittava media, joka on pakotettu keksimään joka päivä uutisia vaikka tyhjästä. Tämä ja kokoajan yleistyvä ”muunneltu totuus” näkyy nykyään uutisoinnissa yhä useammin. Asioita ei haluta tai ei ehditä selvittämään tai pahimmassa tapauksessa kirjoitettavista asioita ei edes ymmärretä riittävästi. Me toimimme eri tavalla. Olemmekin Suomen ainoa ratkaisumedia

Noinkohan media on suunnattu siis Kaikille ajatteleville yksilöille. Se on Mediana jotain sellaista mitä me itse haluaisimme lukea.

Ongelmien ratkonta aiheuttaa ihmisille onnellisuutta. Pyrimmekin luomaan noinkohan.net palvelusta median, jota lukee mielellään ja joka antaa myös vastauksia ilman turhaa mielen kuormittamista. Sivuillamme olevat artikkelit ovat aina ja ikuisesti ajankohtaisia. Päivitämme uutisia sitä mukaa, kun asioihin tulee muutos, olettaen että niihin tulee muutos.

Halutessasi voit jakaa materiaaliamme aivan vapaasti, me emme pahastu tästä lainkaan.

Kiitos mielenkiinnostasi uutta ja raikasta Noinkohan mediaa kohtaan.