Koti Noinkohan media

Noinkohan media

Mikä on noinkohan media?
Olemme poliittisesti ja taloudellisesti sitoutumaton anonyymi ratkaisumedia. Ensimmäisen kerran kokeilimme toimintaamme vuonna 2018. Saamamme kannustavan palautteen ja lahjoitusten myötä pystyimme aloittamaan toimintamme nyt uudelleen (1.1.2021). Aika jossa me elämme vaatii uudenlaista mediaa siksi päätimme aloittaa Noinkohan median uudelleen, nyt pysyvästi.

Ratkaisumedia on terminä täysin uusi. Se on kehitetty nykyhetkeen, 
jossa maailma näyttäytyy meille kaikille entistä sekavampana. Omalta osaltamme emme osallistu asioiden hämmentämiseen ja 
sekoittamiseen, vaan pyrimme etsimään ratkaisuja kysymyksiin ja epäkohtiin.

Artikkelimme ovat ajattomia ja tuomme niissä esiin erilaisia ongelmia tai epäkohtia, mutta tarjoamme niihin myös ratkaisua, loogista sellaista. Toimituksemme koostuu erilaisista kokemusammattilaisista, voisimme jopa sanoa kokemustohtoreista, joka näkyy mediamme rationaalisessa ja ennen kaikkea empiiristä näkökulmaa korostavassa ajattelutavassamme.

Pyrimme olemaan aktiivisesti yhteydessä mahdollisiin tahoihin, joihin artikkeleissa viitataan ja antamaan myös heille mahdollisuuden aidosti kommentoida esitettyjä väitteitä. Julkaisemme myös ulkopuolisten kirjoittamia mielenkiintoisia, mielellään ajattomia artikkeleita.

Miten Noinkohan media poikkeaa muista medioista? 
Keskitymme aina asioihin emme asioiden esittäjiin, ihmisiin. Emme myöskään hyväksy valheellisen informaation levittämistä, mikä tuntuu olevan nykyään täysin hyväksyttävää. Vain harvat mediat ovat enää loogisia ja rationaalisia. Me haluamme tuoda sinulle median, joka tarjoaa luotettavaa, loogista informaatiota.

Haluatko julkaista kirjoituksesi?
Haluamme olla rakentava, vastauksia antava, rationaalisen raikas vaihtoehto informaatiolle. On hyvä muistaa Einsteinin sanonta, ”Informaatio ei ole tietoa”. Jos haluat julkaista artikkelin Noinkohan mediassa, tutki mielenkiintoisia asioita aina useammasta lähteestä. Mikäli tutkiessasi vastaasi tulee henkilökohtaisuuksia vain koska pyrit etsimään informaatiota tai selvittämään asioita, olet kiistatta todisteiden äärellä. Voit ottaa yhteyttä meihin emailitse osoitteeseen [email protected]

Post Scriptum
Seuraamme artikkelien aiheita ja teemme niistä tarpeen lisää artikkeleita. Mikäli artikkelissamme on sisältövirhe, korjaamme sen ja kerromme sivustollamme korjausajankohan. Mikäli artikkeleissa on puolestaan kieliopillinen virhe, korjaamme sen ilman että tiedotamme korjausajankohdasta erikseen.