Kryptovaluuttoihin sijoittamisessa on haastavaa antaa kovin hyviä vinkkejä, kryptovaluutat kun leijuvat osittain omissa sfääreissään. Kryptovaluutta sijoittaminen onkin pahimmillaan arpapeliä verrattuna osakkeiden hintojen ennustamiseen ja ennakoimiseen. Mutta jotain voimme silti kertoa myös kryptovaluutoista erityisesti bitcoinista.

Bitcoinin arvonnousu edelleen voimakasta

Ainoa mitä kryptovaluuttoihin sijoittamisessa voidaan hyödyntää, on raaka logiikka ja käyttäytymispsykologia. Nyt, bitcoin elää täysin omaa elämäänsä. Ihmiset ovat hurmioituneita kuinka yhden bitcoinin arvo on kivunnut jo yli 20 000 dollarin. Viimeisen kuukauden aikana bitcoinin kurssi onkin noussut yli 40 % ja on nyt 28 000 dollaria.

Bitcoineja on tällä hetkellä olemassa yhteensä noin 18,4 miljoonaa kappaletta, kun bitcoineja on louhittu yhteensä 21 miljoonaa markkinoille ei tule enää sen jälkeen yhtään uutta bitcoinia. Bitcoinien määrä on siis rajallinen aivan kuten kullalla ja se tekee siitä itsessään arvokasta.

Kryptovaluuttoihin sijoittaminenJ.P. Morgan investointipankki on arvioinut bitcoinin arvoksi vuoden 2022 loppuun mennessä 650 000 dollaria ja Citibank puolestaan vuoden 2021 loppuun mennessä 300 000 dollaria. Bitcoin on todellakin hyvä investointikohde. Alla olevassa taulukossa näet bitcoinin nousun viimeisen kuukauden aikana.

Lähde: www.coinranking.com

Yhden yksikön hinta ei itsessään merkitse mitään, koska voit ostaa virtuaalivaluuttoja myös pienempiä määriä. Kysymys kuuluukin kummalla teet paremman voiton, kolmella bitcoinilla, vai ostamalla samalla hinnalla jotain halvempaa yksikköä joka kolminkertaistaa arvonsa lyhyessä ajassa?

CRO kryptovaluutta sijoituskohteena

Uusi mielenkiintoinen kryptovaluutta markkinoilla on tällä hetkellä CRO. CRO on Crypto.com:n oma kryptovaluutta. Alusta on huikeassa suosiossa ja syystäkin. Se toimii todella hyvin ja tekee kryptovaluuttojen kanssa pelaamisesta kenelle tahansa todella helppoa ja vaivatonta.

CRO on artikkelia kirjoitettaessa laskenut alle 0,06 dollariin kolikkoa kohde, sen ollessa parhaimmillaan tämän vuoden syyskuussa 0,18 dollaria.On huomioitavaa, että kyseistä Crypto.com:n sovellusta käyttää jo sadattuhannet ihmiset. Alusta sitoo käyttäjät myös CRO:n, halusivatpa he sitä tai eivätKäytännössä kryptovaluutta elää kysynnän ja tarjonnan lakien mukaisesti.

Suosittelemme ottamaan CRO kolikoita kuuden kuukauden sijoitushorisontilla. Mukana saat upean metallisen pankkikortin, halutessasi. Pankkikoritssa on etuja, joita ei edes American Express tarjoa. Alla olevasta taulukosta näet CRO:n hintakehityksen viimeisen vuoden ajalta.

Lähde: www.coinranking.com

Kryptovaluuttoihin sijoittaminen yleistyy

Kryptovaluutat ovat jotain, mihin myös tavan ”vinosukat” heräävät piakkoin. He investoivat varmoihin, paljon puhuttuihin valuuttoihin kuten bitcoiniin.

Hajauta sijoituksesi kuudeksi kuukaudeksi Bitcoiniin ja CRO:hon. Emme voi taata että tämä toimii, koska kryptovaluutat leijuvat omissa sfääreissään. Voimme kuitenkin olla analyyttisen varmoja, siitä että nämä kaksi kryptovaluuttaa ovat kannattavia sijoituskohteita loogisen rationaalisesti analysoituna.