Koti Usein kysyttyä Noinkohan mediasta

Usein kysyttyä Noinkohan mediasta

Noinkohan media on täysin uudenlainen verkkomedia, joten ymmärrettävästi meiltä kysytään usein samoja asioita. Tässä yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia, olkaa hyvä.

Miksi Noinkohan media on anonyymisti kirjoitettu?

Erinomainen kysymys. Olemme valitettavasti todenneet miten avoin keskustelu ja asioiden esille tuonti halutaan usein hiljentää. Tämä tapahtuu joskus mustamaalaamalla esittäjää ja ääritapauksissa jopa soittelemalla hänen työpaikalleen tai yrittäjän asiakkaille.

Anonyymisyyden kautta pidämme huolen, ettei näin pääse käymään. Tämä korostaa myöstapaamme keskittyä asian uskottavuuden tarkasteluun, ei asian esittäjän uskottavuuden tarkasteluun.

Mitä tarkoittaa ”keskitymme asioihin, emme asian esittäjiin”?

Vielä 1800-luvun lopussa oli valloillaan tapa keskustella ja tuoda asioita esiin. Mikäli asioiden uskottavuutta tarkastellaan esittäjän kautta, jää kaikista paras informaatio ja oivallukset käyttämättä. Informaatio, jotka kokemusammattilaiset ovat virheiden kautta oppineet ja ovat näin myös tarkastaneet sen oikeellisuuden itsellään. Meille nämä henkilöt ovat kullanarvioisia ja tämä näkyy kaikessa tuotannossamme.

Miten medianne poikkeaa muista medioista?

Merkittävästi. Tuomme artikkelien yhteydessä esille aina myös ratkaisun. Tarjoamme sivuillamme myös käytännön kautta opittuja, todella hyviä vinkkejä niin henkilökohtaiseen sijoittamiseen kuin muihinongelmiin. Self-help osiosta löydät vinkit, jotka ovat takuulla toimivia ja arkielämää helpottavia. Psykologinen näkökulmamme ja viimeaikainen tieto tekevät palvelustamme juuri ”rationaalisesti rauhoittavan”. Emme siis tuo esiin ainoastaan ongelmia, ilman että tarjoaisimme niihin myös ratkaisua, koska avoimet asiat kuormittavat alitajuntaame.Tämän vuoksi tarjoamme aina ratkaisun ongelmaan, tuodessamme sellaisen esille.