Kaikki suomalaiset ovat saaneet koronarokotteen 11 vuoden ja 8 kuukauden päästä. Tämä siis mikäli rokotus tahti jatkuu samanlaisena kuin sen on ollut tähän asti.

Viime päivinä rokotustahti Suomessa on tosin hieman tiivistynyt. Nykyisellä rokotustahdilla kaikki suomalaiset olisi rokotettu jo 2 vuoden ja 5 kuukauden kuluttua. Suomen rokotustahti on joka tapauksessa maailman hitainta. Oheisesta kuviosta näet kuinka eri maat ovat rokottaneet väestöään 14.1.2021 mennessä 100 henkilöä kohden. Suomen luku on valitettava ja heikko. Iso-Britanniassa rokotetta on annettu suhteessa väestöön liki 11-kertainen määrä Suomeen verrattuna.

Lähde: https://ourworldindata.org/covid-vaccinations

Mikäli sama rokotus tahti jatkuu maittain, alla olevasta taulukossa näet missä ajassa eri maat ovat rokottaneet koko väestönsä.

Suomessa koko väestön rokottaminen kestäisi tällä tahdilla yli 11 vuotta.

Toki rokotustahti on Suomessa viimeisen viiden vuorokauden aikana kiristynyt ja tällä vauhdilla koko kansan rokottaminen kestäisi enää 2 vuotta ja 5 kuukautta. Samaan hengen vetoon tulee kuitenkin sanoa että myös muut ovat nopeuttaneet rokottamista ja itse asiassa vielä nopeammin kuin Suomi kuten yllä olevasta kuvasta voidaan havaita. Tosiasia on että Suomi rämpii ja pahasti, monessa maassa tämä olisi syy vastaavan ministerin eroon.

https://ourworldindata.org/covid-vaccinations ja Noinkohan media

Mikä siis ratkaisuksi rokotusongelmaan?

Suomeen tulisi säätää poikkeuslaki, joka velvoittaa riittävän määrän terveydenhoitohenkilöstöä osallistumaan väestön rokotuksiin. Jokaisessa suuressa kaupungissa tulisi varata jäähalli tai messukeskus, jossa väestön rokottaminen aloitettaisiin. Isossa tilassa turvavälit olisi helppo järjestää. Saman aikaisesti kaupunginosissa liikkuisi rokotebussi, jossa rokotettaisiin ihmisiä. Näin rokottamisiin saataisiin vauhtia.